De stageweek in Oostenrijk was leuk en de sfeer was goed. Ik heb er veel van kunnen leren. Maar we hebben ook lol gehad naast het oefenen. Afsluitend hadden we op zaterdag het open team kampioenschap van Oostenrijk. Er deden 13 landen mee, waaronder Oostenrijk, Noorwegen, Israël, Slowakije en Tsjechië.

De gehele nationale junioren selectie heeft in twee teams meegedaan aan het kampioenschap. Het kampioenschap is gewonnen door het eerste team van Nederland, waarin Astrid de Zeeuw, Sara van Disseldorp, Juliette van Pijnacker, Zenna van der Lubbe en ik hebben meegedaan. Het tweede team van Nederland is derde geworden. Het individuele klassement is gewonnen door Astrid de Zeeuw, gevolgd door mezelf en Shadé van Oorschot uit het tweede team.

Op sprong ben ik eerste geworden samen met Juliette van Pijnacker. Op vloer ben ik tweede geworden achter Sara van Disseldorp. Op brug ben ik ook tweede geworden achter Astrid de Zeeuw. Op balk ben ik helaas twee keer er af gegaan, waardoor ik tiende geworden ben. De filmpjes staan ook op mijn website.

Open Team kampioenschap Oostenrijk, Linz 2018 Prijsuitreiking Individueel
Open Team Kampioenschap Oostenrijk, Linz 2018 Uitslagen
Secured By miniOrange