Sponsors

Ik ben Laura de Witt en ben op zoek naar sponsors om mijn doelen als turnster waar te kunnen maken. Om mijn doelen mogelijk te maken ben ik met ingang van het seizoen 2017-2018 bij Klaverblad TON Almelo in Almelo begonnen. Dat houdt in dat ik door de week niet meer bij mijn ouders, broer en zus in Zoetermeer woon.

Ik verblijf door de week bij een gastgezin. Ik ga ook naar school in Almelo op een LOOT-school, waar de andere turnsters ook zitten. De school heeft voor ons een afwijkend programma, zodat wij in de ochtend 2,5 uur en in de middag 3,5 uur kunnen trainen.

Ik ben begonnen op vijfjarige leeftijd en direct ingestroomd op het hoogste niveau. Mijn oudere zus turnde toen ook op het hoogste niveau. Via de OJTS (Oranje Jeugd Talenten Selectie), de JOS (Jong Oranje Selectie), zit ik nu in de Oranje Selectie. Met ingang van 2019 behoor ik tot de Senioren en maak ik deel uit van TeamNL.

Om ervaringen op te doen op internationaal niveau heb ik aan de verschillende buitenlandse toernooien meegedaan, zoals onder andere Hamburg, Gent, Linz en ben ik in 2019 naar de European Games in Minsk geweest. Daarnaast ben ik ook op stage geweest in het World Champions Centre (WCC)  van Simone Biles, meervoudig wereld en olympisch kampioene.

Om dit allemaal mogelijk te maken of in ieder geval om een professionele manier makkelijker te maken, ben ik op zoek naar sponsoren. Zoals je ziet worden sponsoren op mijn website zichtbaar gemaakt en eventueel ook op kleding.

Momenteel heb ik voor het turnjaar 2020/2021 een nieuwe sponsor die mij de goede richting op helpt. De nieuwe sponsor is Brandonno, waarvan je het logo hier ziet. Brandonno is een nieuw koffiemerk en als je er op klikt, kun je meer zien wat ze doen.

Ik ben blij met de nieuwe sponsor, maar ik kan natuurlijk altijd nog wel wat hulp gebruiken.

Hoe kunnen jullie mij helpen?

Willen jullie mij als bedrijf steunen dan is dat natuurlijk geweldig. We kunnen bijvoorbeeld jullie logo van het bedrijf opnemen op de openingspagina van mijn website. Ik zou het dan ook leuk vinden om een keertje iets op jullie website te zetten. Met de volgende dingen kunnen jullie mij helpen.

  1. Trainingskosten
  2. Huisvesting in Almelo
  3. Vervoer van en naar Almelo
  4. Extra medische kosten (fysieke begeleiding, keuringen e.d.)
  5. Mentale begeleiding
  6. Voedingssupplementen (goedgekeurd door het NOC/NSF)
  7. Turn benodigdheden (turnpakjes, sportkleding, magnesium, leertjes e.d.)

Jullie kunnen me altijd een bericht sturen via mijn email adres: mail@lauradewitt.nl.

Om een beeld van mij te krijgen tijdens mijn oefeningen, klik je door naar mijn video pagina.